Ocak 2017’den bu yana uluslararası bazı projelere imza attık. Bu projelerin bir kısmı hayata geçirilmişken diğer kısmı için çalışmalar yoğun ve başarılı bir şekilde devam ediyor.
Söz konusu bu projeler BYCOMPANIES çatısı altında bulunan firmalarımızın uzmanlık alanlarını kapsamaktadır. TES Water Group ile Deniz Suyu Arıtma Tesisi, Atıksu Geri Kazanım Tesisi ve Atıksu’dan İçme Suyu Eldesine yönelik projeler yürütülürken, BYENERGY ile 3 farklı bölgede Güneş Enerji Santralleri projeleri tüm hızıyla ilerlemektedir.
Ayrıca STERAPORE membran biyoreaktörünün distrübütörlüğü için Mitsubishi Chemical ile bir anlaşma imzalanmıştır.
Bu çatı altında araştırmaların, projelerin ve sıcak temasların yürütüldüğü ülkeler oldukça kapsamlı olup; Kazakistan, Fas, Kamerun, Nijer, Katar, Fransa, Almanya, İran, Rusya, Japonya bunlardan birkaçıdır.